Nicebeadworld Collection
SEDIA MENERIMA TEMPAHAN JAHITAN MANIK - 019-2607217 / 016-9555085

My name: angah sheema
My Fotopage: http://nicebeadworld.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
cici oyun
Latest entry:Simply Lylea
inila baju yg dijahit tanpa dirancang... memang takde plan pun nak buat pattern ni... tapi biler dah siap ok lak... tuan punya baju pun ckp ok, ok la kot hehehhee... sorry la kalau tak puas hati tapi bagi cici pattern ni simple & nampak macam pakai gelang... suka jugak tgk pattern ni.. harap tuan ounya baju pun suka jugak la yer.... :-D TQVM coz sentiasa support cici :-> View this Fotopage entry
nida bead
Latest entry:PROMOSI AIDILFITRI 2009
Hai... Sekarang dah bulan Jun! Untuk kaum Hawa, dah ganti puasa ke? InshaAllah, tak lama lagi, Ramadhan al-Mubarak akan menjelma. Kemudian, Syawal yang dinanti akan muncul kembali. (Yahooo.. raya lagi :-D ) Baju raya tahun ni dah settle ke? Dah siap? Baguslah.. Cantik tak? Mesti cantik, kan? Apa kata kalau kita naikkan lagi serinya dengan tambahan kilauan manik dan labuci, dan lain-lain yang sewaktu dengannya? Sempena Aidilfitri 2009, saya tawarkan harga promosi. Cepat, cepat han... View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
juna beads
Ha Betol la.... Thanx 4tHE cOMMENT.... aCC dEsign Ni pn lom Siap Lagi Sebok dengan keje opis....alik umah jerk.... Trus titon ..... hehehehhe... Mira.... Thanx... Juna X amik Tempahan Cuma mbr opis mtk tolong jait Baju Raya dia....... Balqis... hehehhe... juna mmg Suka warna yg Meriah.. Wansya..... thanx yup.... View this Fotopage entry
IdKhalid
Latest entry:Am & Ika - Langkawi
View this Fotopage entry
diana beads
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016