Nicebeadworld Collection
SEDIA MENERIMA TEMPAHAN JAHITAN MANIK - 019-2607217 / 016-9555085
By: angah sheema

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Aug-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark
BUNGA TABUR AIFA

 
 
baju nie kepunyaan aifa...dia hantaq 3 helai baju..lagi 2 work in progress..harap si aifa ni dapat bersabarlah yer sementara menunggu lagi 2 helai bajunyer itu..apapun terima kasih kerana memberi kepercayaan utk i makeover baju nie sambil tu cuci ler mata dulu melihat baju yg dah siap nie...





Wednesday, 20-Aug-2008 14:58 Email | Share | | Bookmark
WHEEL OF FORTUNE 2

 
 
nie baju sendiri...simple jer..last minute buat..sbb nak p dinner

selamat cuci mata yer........










Wednesday, 13-Aug-2008 14:45 Email | Share | | Bookmark
ROSES

 
 
 
View all 4 photos...
Inilah hasil yang i janjikan....





Monday, 11-Aug-2008 14:00 Email | Share | | Bookmark
WORK IN PROGRESS..

 
Baju nie untuk my best friend kat opis lamer..dia mintak jahitkan baju..so sajer jer i jahitkan manik sekali bagi dia rasa happy cikit.. tp baju nie masih lagi dlm pembikinan...dah siap nanti i akan tayangkan lagi yer...

selamat menjamu mata...




Thursday, 7-Aug-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
LIGHT TWINKLE

 
 




[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net