Nicebeadworld Collection
SEDIA MENERIMA TEMPAHAN JAHITAN MANIK - 019-2607217 / 016-9555085
By: angah sheema

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Sep-2009 13:35 Email | Share | | Bookmark
SF for Anum

 
Anum nak dsgn SF dibuat pd bajunyer dan anaknyer mcm dsgn kak nora...anum kata dia nak warna yg terang2 sbb baju dia plain..
baju anum nie masih lagi dlm work in progress...tp hanya tinggal kat leher jer.



Friday, 19-Jun-2009 12:11 Email | Share | | Bookmark
SF Anura

 
 
 
View all 5 photos...
sekian lama menyepi kerana terlalu sibuk dgn kerja opis dan site.pagi p opis..pastu pi site plak..balik umah dah letih.so x dan nak update..nielah baru berkesempatan...apapun layan r dulu yer...







Quote:
terima kasih kepada semua yg sudi meninggalkan jejak dan coretan yg membina..komen-komen drpada beaders2 xakan sy lupakan...


Sunday, 5-Apr-2009 13:54 Email | Share | | Bookmark
KEBAYA PINK - ALA2 SAKURA

 
 
 
View all 4 photos...
Lama dah rasanyer x update FP nie..bukan aper sekarang nie agak bz membuat persiapan tuk majlis perkahwinan kakak sulung sy apa pun kita layan dulu yg ini yer..maaf ler gambar x berapa memuaskan coz hanya pkai handphone jer..





Quote:
amoi ~ wow..x sangka amoi singgah fp
mmg pun gambo blur sbb guna camera handpohe jer..


Thursday, 26-Feb-2009 10:48 Email | Share | | Bookmark
Mekar Cenderawasih

 
 
 
View all 6 photos...
Berjaya juga sy hasilkan bunga sisik ikan nie yg difamouskan oleh amoi.sblum menjahit nie..dok pening2 jugak ler memikirkan mcm mana nak memulakannyer..sampai sms amoi di waktu lewat ptg..nasibler amoi menerangkan bagaimana cara2 bg memulakan sisik ikan nie..nasib baik ada amoi.. dan inalah hasilnyer walaupun x sekemas mana...tapi dapatlah sy menggembirakan hati si pemilik baju ini..







Thursday, 19-Feb-2009 15:13 Email | Share | | Bookmark
QUEEN OF MANJALARA

 
 
 
View all 6 photos...
Kali ini sy paparkan baju my sister. Dimana dia minta sy jahitkan manik di kaki baju. bg ceria ckit baju tu katanya ...Akak nak p majlis kenduri kahwin nie ....so bg memenuhi hajat dihati seorang kakak..sy sbg seorg adik memenuhi hasrat beliau..so terhasillah the QUEEN OF MANJALARA hasil ilham dr kak azie(sekian lama menyepi..apa cerita wahai kakakku yg seorg ini...)
iisshh..panjang pulak bicara sy pd kali ini...so saksikanler gambar nie...
renung2kan dan selamat beramal....chewah....









Quote:

diana - Tq diana kerana sudi jengah fp akak nie..diana pun apa kurangnyer akak tengok dah pandai menyulam ..selalu2 ler singgah sini yer....

kak erra - boleh kak erra apa salahnyer...dipersilakan

siput - ok put no hal..sekarang jugak aku betuikan na....

nida - tqvm nida....jengah2 ler selalu yer.....


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net